Телевизионната водеща Мариана Векилска публикува откровен кадър в социалните мрежи. Векилска

...
Телевизионната водеща Мариана Векилска публикува откровен кадър в социалните мрежи. Векилска
Коментари Харесай

Мариана Векилска направи нещо много смело, което възхити цялата мрежа

Телевизионната водеща Мариана Векилска разгласява прям кадър в обществените мрежи. Векилска пусна фотография, на която е на козметик. 

Тя сподели по какъв начин наподобява без никакъв грим и благодари на гримьорката си за естествената си визия. " От много време съжалявах, че преди години пооскубах веждите и скапах естествената хубост на погледа си. Но ето! ".



Векилска е доста удовлетворена от новите си остарели вежд, които по думите ѝ са станали още по-красиви от преди, с помощта на професионалната интервенция, пише dir.bg.

" Това си е цяло изкуство. Благодаря ти от сърце за професионализма, прецизността и това, че изглеждам толкоз естествена! ", допълни телевизионерката.

Преди няколко години Мариана приказва искрено за външния си тип. Тогава тя показа: " Някак си не ми се получават нещата, само че нямам здравословни проблеми. Стресът, напрежението и недоспиването блокират естествените процеси в организма. Килограмите не дефинират какъв човек си. Не съм кльощава, само че владея надалеч по-ценни качества ".
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР